On Tour – na turneji od Jadranskog do Panonskog mora

On Tour – na turneji od Jadranskog do Panonskog mora

Bend On Tour slavi svoj peti rođendan i poziva sve ljubitelje muzike na proslavu koja je zakazana za četvrtak 22. decembar u 20 časova  u Beogradu u klubu Elektropionir. Ali to nije sve, u sklopu  rođendanske proslave bend On Tour kreće na put da vidi stare i upozna nove prijatelje, putovanje ih vodi od Jadranskog do Panonskog mora.

on-tour-01

Pre tačno pet godina Bend On Tour nastao je kao projekat prijatelja privučenih ljubavlju prema muzici, Ivana Smolović pevačica bendova Ika i Intruder donosi svoj topli, nežni glas, Marko Čebić gitarista benda The Mothership Orchestra zvuke mandole, a Vladimir Marinović iz benda Ventolin glas i zvuke akustične gitare, tako je ovaj spontano okupljen, skladni prijateljski trio krenuo na svoje zajedničko muzičko putovanje koje traje već pet godina . Ovog decembra, nakon dva albuma (On Tour i Folkrock) i mnogobrojnih nastupa ,  kreću ponovo put Umaga, Trsta, Zagreba i vraćaju se kući u rodni grad da proslave pravi mali jubilej – peti rođendan! Rođendanski nastup On Tour-a u Beogradu je uvek nešto posebno, skupe se svi prijatelji, a često se na bini nađu i kolege muzičari  i sviraju stare voljene pesme, u nekim novim aranžmanima, neke nove pesme.. Ovom prilikom specijalni gosti biće mladi sastav In Absentias.

Na koncertima posetioci će biti u prilici da oba albuma On Toura nabave i na prosirenom CD-u, u izdanju Ammonite records.

 

foto: Baki Baldus  Plakat: Aleksandra Jovanić  logo: Dusan Majkić

fb_cover-bg

 

Raspored koncerata:

 

16.12. Umag, Buoni Amici, 21h
17.12. Trieste, Mashroom bar, 21h
18.12. Zagreb, Design district, 18h
22.12. Beograd, Elektropionir, 20h
23.12. Novi Sad, Shkripa pub, 22h

Podelite sa prijateljima