Jack Dimich u Poletu

Jack Dimich u Poletu

Jack Dimich u Poletu! / Monodrama Oj, živote! / 3. i 6. Novembar

Monodrama „Oj, živote!“ koju je adaptirao, režirao i u kojoj igra američki glumac srpskog porekla Jack Dimich biće izvedena pred beogradskom publikom, prvi put na sceni Galerije Polet (Cetinjska 15) u dva termina: u nedelju, 3.11. u 19 sati i u sredu, 6.11. od 20 sati.

Nastala prema tekstu Josipa Pejakovića ovo je priča o čoveku koji dobrovoljno odlazi na odsluženje zatvorske kazne u Foču umesto svog mlađeg brata počinioca ubistva s predumišljajem. Protagonista ove monodrame na komediografski način govori svoju muku i veoma emotivno iznova proživljava sve što mu se tokom odsluženja kazne dogodilo, a prepoznatljivim bosanskim dijalektom Jack Dimich govori kroz glavni lik, ali i kroz sve likove sa kojima se njegov protagonista susreće. Mešavina humora i tuge publiku navodi da se sa njegovom pričom poistovećuje i sa njom saoseća.

Predstava je do sada igrana u Los Anđelesu, Čikagu, Njujorku, Bosanskoj Dubici, a juna ove godine premijerno u Beogradu.

Karte možete rezervisati na broj telefona 0631630020 ili na mejl poletnovi@gmail.com, kao i u inbox stranice, a podizanje i rezervacije moguće su i direktno u Galeriji Polet (Cetinjska 15), svakodnevno od 16 do 00h. Broj mesta je ograničen. Cena karte 450,00 RSD.

Podelite sa prijateljima
Vesti

Vesti