Chris Eckman nastupiće s brojnim gostima 15. marta (Facebook Live)

Chris Eckman nastupiće s brojnim gostima 15. marta (Facebook Live)

Chris Eckman ( photo source: web archive )

15. marta u 20:00h Chris Eckman www.chriseckman.net  predstaviće neke od pesama sa novog albuma na besplatnom Facebook Live koncertu, koji organizuje  Jure Longyka, radio emisija Izštekani, Radio Slovenija,  Val 202.

Chris Eckman nastupiće s brojnim gostima i saradnicima : Širom, Narat (Katalena), Boštjan Simon (Etceteral), Jana Beltran (All Strings Detached), Alastair McNeill (Kreda, Yila, Róisín Murphy samo su neki od njih.

Link gde možete pogledati koncert https://www.facebook.com/watch/live/?v=135054441795181&ref=notif&notif_id=1615834746524258&notif_t=live_video

Chris Eckman trenutno je jedan od najzaposlenijih muzičara i producenata na svetskoj muzičkoj sceni. Kao muzičar, publici je poznat kao frontmen čuvenog benda The Walkabouts iz Sijetla, s kojim je izdao 13 albuma i nastupao tri decenije. Poznata je i njegova saradnja s norveškim bendom Midnight Choir kojima je producirao četiri albuma. Živi u Ljubljanu i ostvario je značajnu saradnju s muzičarima i bendovima iz regiona poput benda Bambi Molesters iz Hrvatske i slovenačkog benda Hic et Nunc.

Kao producent i izdavač postiže izuzetan uspeh i sarađuje s muzičarima iz najrazličitijih delova sveta. TamikrestAziza BrahimNoura Mint SeymaliBaba ZulaDamir Imamović samo su neka imena.

WOMEX Award ( photo source: web archive )
WOMEX Award ( photo source: web archive )

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima